Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кравченко, Олександр Іванович - Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста
Кравченко, Олександр Іванович - Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста
Автореферат/Дисертація
Автор: Кравченко, Олександр Іванович
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Кравченко, Олександр Іванович
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 217381
Главный филиал
Кравченко, Олександр Іванович.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Іванович Кравченко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 217381
Главный филиал
Кравченко, Олександр Іванович.
Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Іванович Кравченко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.