Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі, - Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі, - Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі,
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі,
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 218760
Главный филиал
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі.
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продуктивності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 218760
Главный филиал
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі.
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продуктивності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.