Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Скрипник, Вячеслав Олександрович - Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...
Скрипник, Вячеслав Олександрович - Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...
Автореферат/Дисертація
Автор: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Скрипник, Вячеслав Олександрович
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 218735
Главный филиал
Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Вячеслав Олександрович Скрипник, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 218735
Главный филиал
Скрипник, Вячеслав Олександрович.
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Вячеслав Олександрович Скрипник, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.