Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Яковлєв, Олег Володимирович - Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...
Яковлєв, Олег Володимирович - Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур...
Автореферат/Дисертація
Автор: Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Яковлєв, Олег Володимирович
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратур... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 218682
Главный филиал
Яковлєв, Олег Володимирович.
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олег Володимирович Яковлєв, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 218682
Главный филиал
Яковлєв, Олег Володимирович.
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олег Володимирович Яковлєв, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.