Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жири у виробництві харчової продукції
Жири у виробництві харчової продукції
Книга
Автор:
Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Автор:
Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
(UA) Книга
XIII> 66396
798510 Главный филиал
Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Лев Залманович Шильман, Інна Володимирівна Сімакова, Наталія Валеріївна Камсуліна, Наталія Василівна Федак, Маргарита Василівна Обозна, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій; За заг. ред. Лев Залманович Шильман.– Суми : Університетська книга, 2016.– 277 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 260-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-782-6 : 30.00.
ББК Л80-101
ББК Л782
-- 1. Жири, харчові – Технології. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології.
XIII> 66396
798510 Главный филиал
Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Лев Залманович Шильман, Інна Володимирівна Сімакова, Наталія Валеріївна Камсуліна, Наталія Василівна Федак, Маргарита Василівна Обозна, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій; За заг. ред. Лев Залманович Шильман.– Суми : Університетська книга, 2016.– 277 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 260-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-782-6 : 30.00.
ББК Л80-101
ББК Л782
-- 1. Жири, харчові – Технології. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології.