Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кузьменко, Ігор Олексійович - Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини
Кузьменко, Ігор Олексійович - Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Кузьменко, Ігор Олексійович
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Кузьменко, Ігор Олексійович
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 220912
Главный филиал
Кузьменко, Ігор Олексійович.
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Ігор Олексійович Кузьменко, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2016.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 220912
Главный филиал
Кузьменко, Ігор Олексійович.
Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Ігор Олексійович Кузьменко, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2016.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.