Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сефіханова, Катерина Анатоліївна - Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...
Сефіханова, Катерина Анатоліївна - Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли...
Автореферат/Дисертація
Автор: Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної росли... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 221175
Главный филиал
Сефіханова, Катерина Анатоліївна.
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Катерина Анатоліївна Сефіханова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 221175
Главный филиал
Сефіханова, Катерина Анатоліївна.
Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Катерина Анатоліївна Сефіханова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.