Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загорулько, Андрій Миколайович - Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення
Загорулько, Андрій Миколайович - Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення
Автореферат/Дисертація
Автор: Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Загорулько, Андрій Миколайович
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 221650
Главный филиал
Загорулько, Андрій Миколайович.
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Миколайович Загорулько, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 221650
Главный филиал
Загорулько, Андрій Миколайович.
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Миколайович Загорулько, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.