Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивно...
Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивно...
Книга
Автор:
Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивно...
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивно...
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 52292
732146 Главный филиал
Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивності (рекомендації) / НААН України. Ін-т тваринництва; Розроб. І. А. Помітун, Н. О. Косова, С. А. Золотарьова, В. І. Россоха, Л. П. Паньків.– Харків : [б.в.], 2016.– 32 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 28-29 . – На укр. яз. : 1.50.
ББК П661-6
-- 1. Вівці – Україна – Розведення. 2. Вівці – Продуктивність – Україна.
B 52292
732146 Главный филиал
Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивності (рекомендації) / НААН України. Ін-т тваринництва; Розроб. І. А. Помітун, Н. О. Косова, С. А. Золотарьова, В. І. Россоха, Л. П. Паньків.– Харків : [б.в.], 2016.– 32 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 28-29 . – На укр. яз. : 1.50.
ББК П661-6
-- 1. Вівці – Україна – Розведення. 2. Вівці – Продуктивність – Україна.