Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Горальчук, Андрій Богданович - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...

Горальчук, Андрій Богданович - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...

Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці... : автореф. дис. … д-ратехн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 222045
Главный филиал

Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. … д-ратехн. наук : 05.18.16 / Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025