Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горальчук, Андрій Богданович - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Горальчук, Андрій Богданович - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці...
Автореферат/Дисертація
Автор: Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці... : автореф. дис. … д-ратехн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Горальчук, Андрій Богданович
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукці... : автореф. дис. … д-ратехн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 222045
Главный филиал
Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. … д-ратехн. наук : 05.18.16 / Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 222045
Главный филиал
Горальчук, Андрій Богданович.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. … д-ратехн. наук : 05.18.16 / Андрій Богданович Горальчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.