Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Заплетніков, Ігор Миколайович - Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв

Заплетніков, Ігор Миколайович - Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв

Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Кафедра, Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5

(UA) Книга
XIII> 66843
809033 Главный филиал

Заплетніков, Ігор Миколайович.
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб. : для студентів ВНЗ / Ігор Миколайович Заплетніков, Валерій Григорович Мирончук, Володимир Миколайович Кудрявцев, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Київ : Кафедра : Центр учбової літератури, 2012.– 341 с.
Бібліогр.: с. 340-341 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2711-00-4
ISBN 978-617-673-054-5 : 36.00.

ББК Л80-5я73-1

-- 1. Харчові підприємства – Обладнання – Експлуатація та ремонт.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025