Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коваль, Ірина Вікторівна - Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу
Коваль, Ірина Вікторівна - Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу
Автореферат/Дисертація
Автор: Коваль, Ірина Вікторівна
Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу : автореф. дис. … канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Коваль, Ірина Вікторівна
Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу : автореф. дис. … канд. вет. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 223321
Главный филиал
Коваль, Ірина Вікторівна.
Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу : автореф. дис. … канд. вет. наук : 16.00.09 / Ірина Вікторівна Коваль, Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контр. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів.– Суми : [б.в.], 2017.– 22 с. – На укр. яз.
-- 1. Ветеринарні науки – Ветеринарно-санітарна експертиза.
A 223321
Главный филиал
Коваль, Ірина Вікторівна.
Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу : автореф. дис. … канд. вет. наук : 16.00.09 / Ірина Вікторівна Коваль, Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контр. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів.– Суми : [б.в.], 2017.– 22 с. – На укр. яз.
-- 1. Ветеринарні науки – Ветеринарно-санітарна експертиза.