Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Dubova, H. Ye. - Advances in research on food aroma recovery

Dubova, H. Ye. - Advances in research on food aroma recovery

Advances in research on food aroma recovery
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Dubova, H. Ye.
Advances in research on food aroma recovery : monograph
Видавництво: PUET, 2017 г.
ISBN 978-966-184-287-7

(UA) Книга
XIIIін 2814
767587 Главный филиал

Dubova, H. Ye.
Advances in research on food aroma recovery : monograph / H. Ye. Dubova, Higher educational establishment of Ukoopspilka "Poltava university of economics and trade"; Edited by A. T. Bezusov; Transl. by V. I. Voskoboinyk, N. I. Rudenko.– 2nd ed.– Poltava : PUET, 2017.– 186,[1] p.
300 cop.– Bibliogr.: p. 161-187 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-184-287-7 : 20.00.

ББК Л982

-- 1. Продукти, харчові – Речовини, запашні – Застосування. 2. Ароматизатори – Дослідження.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025