Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Радченко Л. А. - Организация производства на предприятиях общественного питания

Радченко Л. А. - Организация производства на предприятиях общественного питания

Организация производства на предприятиях общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Радченко Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания : Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03182-9

(UA) Книга
III> 59610
579449 Главный филиал

Радченко, Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания : Учебное пособие для студ. вузов / Л. А. Радченко; Под ред. С. Н. Белоусова.– 2-е изд.– Ростов-на-Дону : Феникс, 2003.– 352 с. : ил.– (Среднее профессиональное образование)
5000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-222-03182-9 : 22.14.

ББК У542.40-801

-- 1. Підприємства громадського харчування. 2. Виробництво – Організація.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025