Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лявинець, Георгій Михайлович - Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності

Лявинець, Георгій Михайлович - Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності

 Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 223566
Главный филиал

Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Георгій Михайлович Лявинець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025