Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лявинець, Георгій Михайлович - Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Лявинець, Георгій Михайлович - Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 223566
Главный филиал
Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Георгій Михайлович Лявинець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 223566
Главный филиал
Лявинець, Георгій Михайлович.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Георгій Михайлович Лявинець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.