Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва
Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва
Книга
Автор:
Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали IV Міжнар. наук. конф. студентів та учнів. молоді, м. Кам'янець-Подільський, 26-27 жовтня 2017 р.
Видавництво: Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN 978-617-620-223-3
Автор:
Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали IV Міжнар. наук. конф. студентів та учнів. молоді, м. Кам'янець-Подільський, 26-27 жовтня 2017 р.
Видавництво: Зволейко Д. Г., 2017 г.
ISBN 978-617-620-223-3
(UA) Книга
XII> 18251
825895 Главный филиал
Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали IV Міжнар. наук. конф. студентів та учнів. молоді, м. Кам'янець-Подільський, 26-27 жовтня 2017 р. / Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т, Краків. аграр. ун-т ім. Хугона Коллонтая, Білоруська державна сільськогосподарська академія; Гол. оргком. Володимир Васильович Іванишин.– Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2017.– 190 с.
110 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-620-223-3 : 21.00.
ББК П9(4УКР)5/6я431
-- 1. Тваринництво – Технології – Конференції. 2. Тварини, сільськогосподарські – Розведення – Конференції. 3. Продукція, тваринницька – Виробництво – Конференції.
XII> 18251
825895 Главный филиал
Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали IV Міжнар. наук. конф. студентів та учнів. молоді, м. Кам'янець-Подільський, 26-27 жовтня 2017 р. / Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т, Краків. аграр. ун-т ім. Хугона Коллонтая, Білоруська державна сільськогосподарська академія; Гол. оргком. Володимир Васильович Іванишин.– Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2017.– 190 с.
110 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-620-223-3 : 21.00.
ББК П9(4УКР)5/6я431
-- 1. Тваринництво – Технології – Конференції. 2. Тварини, сільськогосподарські – Розведення – Конференції. 3. Продукція, тваринницька – Виробництво – Конференції.