Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : М'ясна і молочна промисловість

М'ясна і молочна промисловість

М'ясна і молочна промисловість
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 8: М'ясна і молочна промисловість : розділи: Виробництво м'яса, м'ясопродуктів і субпродуктів; Перероблення свійської птиці і кролів; Перероблення кісток; Виробництво клею; Виробництво молочних продуктів
2003 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників / М-во праці та соц. політики України.– Краматорськ : Центр продуктивності, 1998 . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 100730
825557 Главный филиал

Вип. 8 : М'ясна і молочна промисловість : розділи: Виробництво м'яса, м'ясопродуктів і субпродуктів; Перероблення свійської птиці і кролів; Перероблення кісток; Виробництво клею; Виробництво молочних продуктів / Відп. за вип. Е. М. Мельников.– 2003.– 187 с. – На укр. яз.

УДК 331.108.41:637.1/.5](035.064)

-- 1. Професії і види праці – Кваліфікаційні характеристики – Довідники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
Нет экз.
Багатотомне видання

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
Центр продуктивності, 1998 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025