Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Подковко, Оксана Анатоліївна - Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами
Подковко, Оксана Анатоліївна - Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами
Автореферат/Дисертація
Автор: Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Подковко, Оксана Анатоліївна
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 226803
Главный филиал
Подковко, Оксана Анатоліївна.
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Анатоліївна Подковко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 226803
Главный филиал
Подковко, Оксана Анатоліївна.
Удосконалення технології масляної пасти з технологічно-функціональними інгредієнтами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Анатоліївна Подковко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.