Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологічні комплекси харчових виробництв
Технологічні комплекси харчових виробництв
Книга
Автор:
Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник
Видавництво: Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-130-3
Автор:
Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник
Видавництво: Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-130-3
(UA) Книга
XIII> 67276
828839 Главный филиал
Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник / Володимир Іванович Теличкун, Олександр Миколайович Гавва, Юлія Станіславівна Теличкун, Олексій Олександрович Губеня, Микола Григорович Десик, Олександр Миколайович Чепелюк.– Київ : Сталь, 2017.– 453 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 448-453 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-676-130-3.
УДК 664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники. 2. Сировина, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 67276
828839 Главный филиал
Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник / Володимир Іванович Теличкун, Олександр Миколайович Гавва, Юлія Станіславівна Теличкун, Олексій Олександрович Губеня, Микола Григорович Десик, Олександр Миколайович Чепелюк.– Київ : Сталь, 2017.– 453 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 448-453 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-676-130-3.
УДК 664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Підручники, посібники. 2. Сировина, харчова – Переробка – Технології – Підручники, посібники.