Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пак, Андрій Олегович - Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнан...
Пак, Андрій Олегович - Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнан...
Автореферат/Дисертація
Автор: Пак, Андрій Олегович
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Пак, Андрій Олегович
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 226730
Главный филиал
Пак, Андрій Олегович.
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олегович Пак, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2017.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 226730
Главный филиал
Пак, Андрій Олегович.
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олегович Пак, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2017.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.