Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дуб, Володимир Васильович - Інжиніринг у ресторанному господарстві
Дуб, Володимир Васильович - Інжиніринг у ресторанному господарстві
Книга
Автор: Дуб, Володимир Васильович
Інжиніринг у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Видавництво: Друкарня Мадрид, 2017 г.
ISBN 978-617-7470-49-5
Автор: Дуб, Володимир Васильович
Інжиніринг у ресторанному господарстві : навч. посіб.
Видавництво: Друкарня Мадрид, 2017 г.
ISBN 978-617-7470-49-5
(UA) Книга
III> 101230
817655 Главный филиал
Дуб, Володимир Васильович.
Інжиніринг у ресторанному господарстві : навч. посіб. / Володимир Васильович Дуб, Олег Георгійович Терешкін, Дмитро Вікторович Горєлков, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : Друкарня Мадрид, 2017.– 175 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 174-175 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7470-49-5.
УДК 640.43:658.5](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Інжиніринг – Підручники, посібники.
III> 101230
817655 Главный филиал
Дуб, Володимир Васильович.
Інжиніринг у ресторанному господарстві : навч. посіб. / Володимир Васильович Дуб, Олег Георгійович Терешкін, Дмитро Вікторович Горєлков, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : Друкарня Мадрид, 2017.– 175 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 174-175 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7470-49-5.
УДК 640.43:658.5](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Інжиніринг – Підручники, посібники.