Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Стукальська, Наталія Миколаївна - Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості

Стукальська, Наталія Миколаївна - Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості

Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Стукальська, Наталія Миколаївна
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 227379
Главный филиал

Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Наталія Миколаївна Стукальська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025