Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Стукальська, Наталія Миколаївна - Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості
Стукальська, Наталія Миколаївна - Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості
Автореферат/Дисертація
Автор: Стукальська, Наталія Миколаївна
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Стукальська, Наталія Миколаївна
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 227379
Главный филиал
Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Наталія Миколаївна Стукальська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 227379
Главный филиал
Стукальська, Наталія Миколаївна.
Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Наталія Миколаївна Стукальська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.