Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Доломакін, Юрій Юрійович - Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...
Доломакін, Юрій Юрійович - Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...
Автореферат/Дисертація
Автор: Доломакін, Юрій Юрійович
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Доломакін, Юрій Юрійович
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 228868
Главный филиал
Доломакін, Юрій Юрійович.
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Юрійович Доломакін, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 228868
Главный филиал
Доломакін, Юрій Юрійович.
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Юрій Юрійович Доломакін, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.