Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мікробіологічний контроль консервного виробництва

Мікробіологічний контроль консервного виробництва

Мікробіологічний контроль консервного виробництва
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник
Видавництво: ОДАБА, 2017 г.
ISBN 978-617-7195-49-7

(UA) Книга
XIII> 67453
830140 Главный филиал

Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник / Л. О. Стоянова, К. Ю. Іващенко, І. П. Персіанова, Л. М. Герасименко, ДЗО "Одеський інститут післядипломної освіти" Національного університету харчових технологій; Під заг. ред. Л. О. Стоянова.– Вид. 2-ге, осучаснене та допов.– Одеса : ОДАБА, 2017.– 420 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 415-420 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7195-49-7.

УДК 664.8/.9:579.67-047.64](075)

-- 1. Консервне виробництво – Контроль, мікробіологічний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025