Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Rande, Wallace L. - Introduction to Professional Foodservice
Rande, Wallace L. - Introduction to Professional Foodservice
Книга
Автор: Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice
Видавництво: John Wiley & Sons, Inc., 1996 г.
ISBN 0-471-57746-4
Автор: Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice
Видавництво: John Wiley & Sons, Inc., 1996 г.
ISBN 0-471-57746-4
(UA) Книга
IIIин 8223
523932 Главный филиал
Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice / Wallace L. Rande.– New York; Chichester; Brisbane : John Wiley & Sons, Inc., 1996.– X,285 p. : ill., tabl., fig.
Incl. bibliogr. – На англ. яз.
ISBN 0-471-57746-4.
IIIин 8223
523932 Главный филиал
Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice / Wallace L. Rande.– New York; Chichester; Brisbane : John Wiley & Sons, Inc., 1996.– X,285 p. : ill., tabl., fig.
Incl. bibliogr. – На англ. яз.
ISBN 0-471-57746-4.