Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Rande, Wallace L. - Introduction to Professional Foodservice

Rande, Wallace L. - Introduction to Professional Foodservice

Introduction to Professional Foodservice
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice
Видавництво: John Wiley & Sons, Inc., 1996 г.
ISBN 0-471-57746-4

(UA) Книга
IIIин 8223
523932 Главный филиал

Rande, Wallace L.
Introduction to Professional Foodservice / Wallace L. Rande.– New York; Chichester; Brisbane : John Wiley & Sons, Inc., 1996.– X,285 p. : ill., tabl., fig.
Incl. bibliogr. – На англ. яз.
ISBN 0-471-57746-4.






© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025