Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальна технологія харчових продуктів
Загальна технологія харчових продуктів
Книга
Автор:
Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 49699
568945 Главный филиал
Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій / В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Віктор Петрович Вербій; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2002.– 100 с.
300 пр. – На укр. яз. : 13.35.
ББК Л80я73
-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники.
XIII> 49699
568945 Главный филиал
Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій / В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Віктор Петрович Вербій; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2002.– 100 с.
300 пр. – На укр. яз. : 13.35.
ББК Л80я73
-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники.