Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Загальна технологія харчових продуктів

Загальна технологія харчових продуктів

Загальна технологія харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 49699
568945 Главный филиал

Загальна технологія харчових продуктів : Опорний конспект лекцій / В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Уклад. Віктор Петрович Вербій; Ред. Л. В. Радова.– К. : КНТЕУ, 2002.– 100 с.
300 пр. – На укр. яз. : 13.35.

ББК Л80я73

-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025