Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Корягіна Майя Федорівна - Технологія продукції громадського харчування
Корягіна Майя Федорівна - Технологія продукції громадського харчування
Книга
Автор: Корягіна Майя Федорівна
Технологія продукції громадського харчування : Навчальний посібник
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN 966-629-027-8
Автор: Корягіна Майя Федорівна
Технологія продукції громадського харчування : Навчальний посібник
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN 966-629-027-8
(UA) Книга
XIII> 49732
568996 Главный филиал
Корягіна, Майя Федорівна.
Технологія продукції громадського харчування : Навчальний посібник / Майя Федорівна Корягіна, Антоніна Іллівна Юліна, Тетяна Федорівна Петренко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2002.– 132 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-027-8 : 18.10.
ББК Л99я73
-- 1. Харчування, громадське – Підручники, посібники.
XIII> 49732
568996 Главный филиал
Корягіна, Майя Федорівна.
Технологія продукції громадського харчування : Навчальний посібник / Майя Федорівна Корягіна, Антоніна Іллівна Юліна, Тетяна Федорівна Петренко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2002.– 132 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-629-027-8 : 18.10.
ББК Л99я73
-- 1. Харчування, громадське – Підручники, посібники.