Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Іншакова, Ірина Опанасівна - Структурно-семантичні особливості лексики на позначення страв українського народу в кулінарних кн...

Іншакова, Ірина Опанасівна - Структурно-семантичні особливості лексики на позначення страв українського народу в кулінарних кн...

Структурно-семантичні особливості лексики на позначення страв українського народу в кулінарних кн...
Нет экз.
Стаття
Автор: Іншакова, Ірина Опанасівна
Філологічні студії: Структурно-семантичні особливості лексики на позначення страв українського народу в кулінарних кн...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Іншакова, Ірина Опанасівна.
Структурно-семантичні особливості лексики на позначення страв українського народу в кулінарних книгах / Ірина Опанасівна Іншакова, Ксенія Юріївна Стахова // Філологічні студії.– 2018.– Вип. 17.– С. 33-44
Бібліогр.: 5 назв . – На укр. яз.


-- 1. кулінарна лексика. 2. кулінарні назви. 3. назви їжі та напоїв. 4. структурно-семантичні особливості. 5. кулінарна термінологія. 6. народна кулінарна номенклатура. 7. українська термінологія.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Філологічні студії
Нет экз.
Випуск

Філологічні студії Вип. 17
2018 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025