Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....

Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....

Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 11: Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі....
2004 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників / М-во праці та соц. політики України.– Вид. 2-ге.– Краматорськ : Центр продуктивності, [200-?] . – На укр. яз.
(UA) Книга
III> 100730
825209 Главный филиал

Вип. 11 : Виробництва харчової промисловості, ч. 1: Розділи: Видобування солі та виробництво кухонної солі. Виробництво алкогольних та безалкогольних напоїв. Виробництво дріжджів. Виробництво харчових концентратів. Виробництво харчових кислот. Виробництво цукру. Виробництво ефірної олії. Виробництво кондитерських виробів. Виробництво крохмалю та крохмальних продуктів. Виробництво мила та мийних препаратів. Виробництво олії та жирів. Виробництво тютюнових виробів. Перероблення чаю / М-во аграр. політики України; Відп. за вип. Е. М. Мельников.– Вид. 2-ге, перероб.– 2004.– 246 с. : табл.
500 пр. – На укр. яз.

УДК 331.108.41:663/664](035)

-- 1. Професії і види праці – Кваліфікаційні характеристики – Довідники. 2. Харчова промисловість – Персонал, кадри – Довідники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
Нет экз.
Багатотомне видання

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників
Центр продуктивності, б.г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025