Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах

Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах

Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах : монографія
Видавництво: Компринт, 2017 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 67765
826417 Главный филиал

Електрогідравлічний ефект в харчових виробництвах : монографія / Володимир Павлович Василів, Андрій Іванович Маринін, Інна Вадимівна Попова, Юлія Владиславівна Запорожець, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : Компринт, 2017.– 363 с. : іл., табл., схеми
300 пр.– Бібліогр.: с. 243-268 . – На укр. яз.

УДК 663/664.02:621.7.044.4

-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси. 2. Харчове виробництво – Установки, електрогідравлічні.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025