Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Юринець, З. В. - Активізація інноваційного потенціалу харчової промисловості як запорука економічного розвитку країни

Юринець, З. В. - Активізація інноваційного потенціалу харчової промисловості як запорука економічного розвитку країни

Активізація інноваційного потенціалу харчової промисловості як запорука економічного розвитку країни
Нет экз.
Стаття
Автор: Юринець, З. В.
Вісник Хмельницького національного університету. Серія : економічні науки: Активізація інноваційного потенціалу харчової промисловості як запорука економічного розвитку країни
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Юринець, З. В.
Активізація інноваційного потенціалу харчової промисловості як запорука економічного розвитку країни / З. В. Юринець, М. О. Кохан, В. В. Круглякова // Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Економічні науки.– 2018.– № 3, Т. 1 (258).– С. 90-93
Бібліогр.: 6 назв . – На укр. яз.


-- 1. інноваційний розвиток. 2. інноваційний потенціал. 3. харчова промисловість.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Економічні науки
Нет экз.
Випуск

Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Економічні науки № 3, Т. 1 (258)
2018 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025