Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мальська, М. П. - Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)
Мальська, М. П. - Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика)
Книга
Автор: Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Видавництво: Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Автор: Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник
Видавництво: Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
(UA) Книга
III> 102645
838746 Главный филиал
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка.– Київ : Центр учбової літератури, 2018.– 303 с.
Бібліогр.: с. 239-244 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-673-162-7.
УДК 640.4:338.48](075.8)
-- 1. Ресторани – Обслуговування – Підручники, посібники . 2. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.
III> 102645
838746 Главный филиал
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) : підручник / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич, Львів. нац. ун-т ім. І. Франка.– Київ : Центр учбової літератури, 2018.– 303 с.
Бібліогр.: с. 239-244 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-673-162-7.
УДК 640.4:338.48](075.8)
-- 1. Ресторани – Обслуговування – Підручники, посібники . 2. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.