Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кавітація в харчових і переробних виробництвах
Кавітація в харчових і переробних виробництвах
Книга
Автор:
Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія
Серія: Харчова промисловість
Видавництво: ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0
Автор:
Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія
Серія: Харчова промисловість
Видавництво: ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0
(UA) Книга
XIII> 67911
843274 Главный филиал
Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Олександр Анатолійович Литвиненко, Михайло Михайлович Муштрук, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України; За ред. Олександр Анатолійович Литвиненко.– Київ : ІНКОС, 2018.– 368 с. : іл., табл., схеми.– (Харчова промисловість)
300 пр.– Бібліогр.: с. 313-351 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-598-129-0.
УДК 663/664.02:532.528
-- 1. Харчове виробництво – Кавітація. 2. Виробництво, переробне – Кавітація.
XIII> 67911
843274 Главный филиал
Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Олександр Анатолійович Литвиненко, Михайло Михайлович Муштрук, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України; За ред. Олександр Анатолійович Литвиненко.– Київ : ІНКОС, 2018.– 368 с. : іл., табл., схеми.– (Харчова промисловість)
300 пр.– Бібліогр.: с. 313-351 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-598-129-0.
УДК 663/664.02:532.528
-- 1. Харчове виробництво – Кавітація. 2. Виробництво, переробне – Кавітація.