Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Кавітація в харчових і переробних виробництвах

Кавітація в харчових і переробних виробництвах

Кавітація в харчових і переробних виробництвах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія
Серія: Харчова промисловість
Видавництво: ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-129-0

(UA) Книга
XIII> 67911
843274 Главный филиал

Кавітація в харчових і переробних виробництвах : монографія / Юрій Григорович Сухенко, Олександр Анатолійович Литвиненко, Михайло Михайлович Муштрук, Наталія Михайлівна Слободянюк, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України; За ред. Олександр Анатолійович Литвиненко.– Київ : ІНКОС, 2018.– 368 с. : іл., табл., схеми.– (Харчова промисловість)
300 пр.– Бібліогр.: с. 313-351 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-598-129-0.

УДК 663/664.02:532.528

-- 1. Харчове виробництво – Кавітація. 2. Виробництво, переробне – Кавітація.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025