Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів
Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6
Автор: Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6
(UA) Книга
XIII> 67940
839207 Главный филиал
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець, Львів. комерц. акад..– Київ : Центр учбової літератури, 2017.– 634 с. : іл., табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 633-634 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-364-899-6.
УДК 663.91+664.68](075.8)
-- 1. Карамель – Якість – Підручники, посібники. 2. Мармелад – Якість – Підручники, посібники. 3. Пастила – Якість – Підручники, посібники. 4. Шоколад – Якість – Підручники, посібники. 5. Какао-продукти – Якість – Підручники, посібники. 6. Цукерки – Якість – Підручники, посібники. 7. Печиво – Якість – Підручники, посібники. 8. Торти – Якість – Підручники, посібники. 9. Вироби, кондитерські – Якість – Підручники, посібники. 10. Кондитерські вироби, борошняні – Якість – Підручники, посібники.
XIII> 67940
839207 Главный филиал
Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець, Львів. комерц. акад..– Київ : Центр учбової літератури, 2017.– 634 с. : іл., табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 633-634 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-364-899-6.
УДК 663.91+664.68](075.8)
-- 1. Карамель – Якість – Підручники, посібники. 2. Мармелад – Якість – Підручники, посібники. 3. Пастила – Якість – Підручники, посібники. 4. Шоколад – Якість – Підручники, посібники. 5. Какао-продукти – Якість – Підручники, посібники. 6. Цукерки – Якість – Підручники, посібники. 7. Печиво – Якість – Підручники, посібники. 8. Торти – Якість – Підручники, посібники. 9. Вироби, кондитерські – Якість – Підручники, посібники. 10. Кондитерські вироби, борошняні – Якість – Підручники, посібники.