Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів

Сирохман, І. В. - Асортимент і якість кондитерських виробів

Асортимент і якість кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб.
Видавництво: Центр учбової літератури, 2017 г.
ISBN 978-966-364-899-6

(UA) Книга
XIII> 67940
839207 Главный филиал

Сирохман, І. В.
Асортимент і якість кондитерських виробів : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець, Львів. комерц. акад..– Київ : Центр учбової літератури, 2017.– 634 с. : іл., табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 633-634 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-364-899-6.

УДК 663.91+664.68](075.8)

-- 1. Карамель – Якість – Підручники, посібники. 2. Мармелад – Якість – Підручники, посібники. 3. Пастила – Якість – Підручники, посібники. 4. Шоколад – Якість – Підручники, посібники. 5. Какао-продукти – Якість – Підручники, посібники. 6. Цукерки – Якість – Підручники, посібники. 7. Печиво – Якість – Підручники, посібники. 8. Торти – Якість – Підручники, посібники. 9. Вироби, кондитерські – Якість – Підручники, посібники. 10. Кондитерські вироби, борошняні – Якість – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025