Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ростовський, В. С. - Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв
Ростовський, В. С. - Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв
Книга
Автор: Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3
Автор: Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 966-351-080-3
(UA) Книга
XIII> 67979
841011 Главный филиал
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підруч. для студентів ВНЗ / В. С. Ростовський, Полтав. ун-т споживчої кооперації України.– Київ : Кондор-Видавництво, 2017.– 467 с. : іл.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-351-080-3.
УДК 663/664.014(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Властивості, фізико-хімічні – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 67979
841011 Главный филиал
Ростовський, В. С.
Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підруч. для студентів ВНЗ / В. С. Ростовський, Полтав. ун-т споживчої кооперації України.– Київ : Кондор-Видавництво, 2017.– 467 с. : іл.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-351-080-3.
УДК 663/664.014(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Властивості, фізико-хімічні – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Обробка – Технології – Підручники, посібники.