Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ростовський, Володимир Сергійович - Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина

Ростовський, Володимир Сергійович - Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина

Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9

(UA) Книга
XIII> 68074
841740 Главный филиал

Ростовський, Володимир Сергійович.
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Володимир Сергійович Ростовський.– Київ : Кондор, 2015.– 197 с. : табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 196-197 . – На укр. яз.
ISBN 966-351-026-9.

УДК 642.5:641.51/.54](075.8)

-- 1. Харчування, громадське – Теорія – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Теорія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025