Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ростовський, Володимир Сергійович - Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина
Ростовський, Володимир Сергійович - Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина
Книга
Автор: Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
Автор: Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ
Видавництво: Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
(UA) Книга
XIII> 68074
841740 Главный филиал
Ростовський, Володимир Сергійович.
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Володимир Сергійович Ростовський.– Київ : Кондор, 2015.– 197 с. : табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 196-197 . – На укр. яз.
ISBN 966-351-026-9.
УДК 642.5:641.51/.54](075.8)
-- 1. Харчування, громадське – Теорія – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Теорія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XIII> 68074
841740 Главный филиал
Ростовський, Володимир Сергійович.
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина : навч. посіб. для студентів ВНЗ / Володимир Сергійович Ростовський.– Київ : Кондор, 2015.– 197 с. : табл.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 196-197 . – На укр. яз.
ISBN 966-351-026-9.
УДК 642.5:641.51/.54](075.8)
-- 1. Харчування, громадське – Теорія – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Теорія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.