Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології харчових виробництв

Інноваційні технології харчових виробництв

Інноваційні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0

(UA) Книга
XIII> 68061
841667 Главный филиал

Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / Володимир Антонович Піддубний, Михайло Федорович Кравченко, Андрій Олегович Чагайда, Світлана Володимирівна Красножон, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Володимир Антонович Піддубний.– Київ : Кондор-Видавництво, 2017.– 372 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 354-372 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7458-40-0.

УДК 663/664:001.895

-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025