Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Інноваційні технології харчових виробництв
Інноваційні технології харчових виробництв
Книга
Автор:
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0
Автор:
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2017 г.
ISBN 978-617-7458-40-0
(UA) Книга
XIII> 68061
841667 Главный филиал
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / Володимир Антонович Піддубний, Михайло Федорович Кравченко, Андрій Олегович Чагайда, Світлана Володимирівна Красножон, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Володимир Антонович Піддубний.– Київ : Кондор-Видавництво, 2017.– 372 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 354-372 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7458-40-0.
УДК 663/664:001.895
-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.
XIII> 68061
841667 Главный филиал
Інноваційні технології харчових виробництв : монографія / Володимир Антонович Піддубний, Михайло Федорович Кравченко, Андрій Олегович Чагайда, Світлана Володимирівна Красножон, Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Володимир Антонович Піддубний.– Київ : Кондор-Видавництво, 2017.– 372 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 354-372 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7458-40-0.
УДК 663/664:001.895
-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.