Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шумило, Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі
Шумило, Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі
Книга
Автор: Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Видавництво: Кондор, 2014 г.
ISBN 966-8251-06-7
Автор: Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Видавництво: Кондор, 2014 г.
ISBN 966-8251-06-7
(UA) Книга
XIII> 68086
842288 Главный филиал
Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посіб. : для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації / Ганна Іванівна Шумило.– Київ : Кондор, 2014.– 504 с. : іл. табл.
Бібліогр.: с. 504 . – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7.
УДК 641.51/.54(075.8)
-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 3. Продукти, харчові – Обробка – Види – Підручники, посібники.
XIII> 68086
842288 Главный филиал
Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посіб. : для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації / Ганна Іванівна Шумило.– Київ : Кондор, 2014.– 504 с. : іл. табл.
Бібліогр.: с. 504 . – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7.
УДК 641.51/.54(075.8)
-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 3. Продукти, харчові – Обробка – Види – Підручники, посібники.