Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Шумило, Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі

Шумило, Ганна Іванівна - Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі : навч. посіб.
Видавництво: Кондор, 2014 г.
ISBN 966-8251-06-7

(UA) Книга
XIII> 68086
842288 Главный филиал

Шумило, Ганна Іванівна.
Технологія приготування їжі : навч. посіб. : для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації / Ганна Іванівна Шумило.– Київ : Кондор, 2014.– 504 с. : іл. табл.
Бібліогр.: с. 504 . – На укр. яз.
ISBN 966-8251-06-7.

УДК 641.51/.54(075.8)

-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 3. Продукти, харчові – Обробка – Види – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025