Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Жири у виробництві харчової продукції

Жири у виробництві харчової продукції

Жири у виробництві харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6

(UA) Книга
XIII> 68133
842446 Главный филиал

Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Лев Залманович Шильман, Інна Володимирівна Сімакова, Наталія Валеріївна Камсуліна, Наталія Василівна Федак, Маргарита Василівна Обозна, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій; За заг. ред. Лев Залманович Шильман.– Суми : Університетська книга, 2018.– 277 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 260-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-782-6.

УДК 664.3

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Жири, харчові – Отримання – Технології. 3. Харчове виробництво – Застосування жирів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025