Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жири у виробництві харчової продукції
Жири у виробництві харчової продукції
Книга
Автор:
Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Автор:
Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
(UA) Книга
XIII> 68133
842446 Главный филиал
Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Лев Залманович Шильман, Інна Володимирівна Сімакова, Наталія Валеріївна Камсуліна, Наталія Василівна Федак, Маргарита Василівна Обозна, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій; За заг. ред. Лев Залманович Шильман.– Суми : Університетська книга, 2018.– 277 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 260-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-782-6.
УДК 664.3
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Жири, харчові – Отримання – Технології. 3. Харчове виробництво – Застосування жирів.
XIII> 68133
842446 Главный филиал
Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Лев Залманович Шильман, Інна Володимирівна Сімакова, Наталія Валеріївна Камсуліна, Наталія Василівна Федак, Маргарита Василівна Обозна, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Нац. ун-т харч. технологій; За заг. ред. Лев Залманович Шильман.– Суми : Університетська книга, 2018.– 277 с. : табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 260-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-782-6.
УДК 664.3
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології. 2. Жири, харчові – Отримання – Технології. 3. Харчове виробництво – Застосування жирів.