Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-75-6

(UA) Книга
XIII> 68129
842469 Главный филиал

Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, Т. А. Сильчук, Н. О. Місечко; За ред. В. І. Дробот.– Київ : Кондор-Видавництво, 2016.– 241 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-75-6.

УДК 664.66:[641.56.011.22:005.591.6

-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Закваски – Застосування – Технології, інноваційні. 2. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технологічні процеси.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025