Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів
Книга
Автор:
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-75-6
Автор:
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-75-6
(UA) Книга
XIII> 68129
842469 Главный филиал
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, Т. А. Сильчук, Н. О. Місечко; За ред. В. І. Дробот.– Київ : Кондор-Видавництво, 2016.– 241 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-75-6.
УДК 664.66:[641.56.011.22:005.591.6
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Закваски – Застосування – Технології, інноваційні. 2. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технологічні процеси.
XIII> 68129
842469 Главный филиал
Інноваційні технології дієтичних та оздоровчих хлібобулочних виробів : монографія / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, О. Д. Тесля, Т. А. Сильчук, Н. О. Місечко; За ред. В. І. Дробот.– Київ : Кондор-Видавництво, 2016.– 241 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-75-6.
УДК 664.66:[641.56.011.22:005.591.6
-- 1. Хліб та хлібобулочні вироби – Закваски – Застосування – Технології, інноваційні. 2. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технологічні процеси.