Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Павлоцька Лариса Федорівна - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Павлоцька Лариса Федорівна - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Книга
Автор: Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
Автор: Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7
(UA) Книга
IX> 23016
842734 Главный филиал
Павлоцька, Лариса Федорівна.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник / Лариса Федорівна Павлоцька, Ніна Василівна Дуденко, Любов Радоївна Димитрієвич.– Суми : Університетська книга, 2018.– 440 с.
Бібліогр.: с. 438-440 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-347-7.
УДК 612.3+613.2+614.31](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Харчування – Гігієна – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Харчування – Фізіологія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
IX> 23016
842734 Главный филиал
Павлоцька, Лариса Федорівна.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник / Лариса Федорівна Павлоцька, Ніна Василівна Дуденко, Любов Радоївна Димитрієвич.– Суми : Університетська книга, 2018.– 440 с.
Бібліогр.: с. 438-440 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-347-7.
УДК 612.3+613.2+614.31](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Харчування – Гігієна – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Харчування – Фізіологія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.