Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Павлоцька Лариса Федорівна - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів

Павлоцька Лариса Федорівна - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів

Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Павлоцька Лариса Федорівна
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-347-7

(UA) Книга
IX> 23016
842734 Главный филиал

Павлоцька, Лариса Федорівна.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навчальний посібник / Лариса Федорівна Павлоцька, Ніна Василівна Дуденко, Любов Радоївна Димитрієвич.– Суми : Університетська книга, 2018.– 440 с.
Бібліогр.: с. 438-440 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-347-7.

УДК 612.3+613.2+614.31](075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Безпека – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Харчування – Гігієна – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Харчування – Фізіологія – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025