Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Загальні технології харчових виробництв

Загальні технології харчових виробництв

Загальні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Ліга-Прес, 2018 г.
ISBN 978-617-397-211-5

(UA) Книга
XIII> 68160
848005 Главный филиал

Загальні технології харчових виробництв : навч. посіб. / Мирослав Ярославович Бомба, Надія Роман-Йосипівна Джурик, Василь Володимирович Дячок, Богдан Васильович Кректун, Валентина Терентіївна Лозовецька; За заг. ред. Мирослав Ярославович Бомба.– Львів : Ліга-Прес, 2018.– 409 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 403-409 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-397-211-5.

УДК 663/664(075.8)

-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025