Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Погребняк, Андрій Володимирович - Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...

Погребняк, Андрій Володимирович - Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...

Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 230640
Главный филиал

Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Андрій Володимирович Погребняк, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 39 с.
130 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025