Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Погребняк, Андрій Володимирович - Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Погребняк, Андрій Володимирович - Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Автореферат/Дисертація
Автор: Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 230640
Главный филиал
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Андрій Володимирович Погребняк, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 39 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 230640
Главный филиал
Погребняк, Андрій Володимирович.
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Андрій Володимирович Погребняк, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 39 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.