Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Рослинництво з основами технології переробки. Практикум
Рослинництво з основами технології переробки. Практикум
Книга
Автор:
Рослинництво з основами технології переробки. Практикум : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-372-9
Автор:
Рослинництво з основами технології переробки. Практикум : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-372-9
(UA) Книга
XII> 18492
842839 Главный филиал
Рослинництво з основами технології переробки. Практикум : навч. посіб. / Андрій Васильович Мельник, Володимир Іванович Троценко, Олексій Гнатович Жатов, Т. І. Мельник, Л. Т. Глущенко; За ред. Андрій Васильович Мельник, Володимир Іванович Троценко.– Суми : Університетська книга, 2018.– 383 с. : іл., табл.
Бібліогр.: с. 375-377 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-372-9 : 19.00.
УДК 633:631.56](076.5)
-- 1. Рослинництво – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Продукти харчові, рослинні – Зберігання – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Продукція, рослинна – Переробка – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XII> 18492
842839 Главный филиал
Рослинництво з основами технології переробки. Практикум : навч. посіб. / Андрій Васильович Мельник, Володимир Іванович Троценко, Олексій Гнатович Жатов, Т. І. Мельник, Л. Т. Глущенко; За ред. Андрій Васильович Мельник, Володимир Іванович Троценко.– Суми : Університетська книга, 2018.– 383 с. : іл., табл.
Бібліогр.: с. 375-377 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-372-9 : 19.00.
УДК 633:631.56](076.5)
-- 1. Рослинництво – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Продукти харчові, рослинні – Зберігання – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Продукція, рослинна – Переробка – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.