Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дробот, Тетяна Вадимівна - Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України
Дробот, Тетяна Вадимівна - Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України
(UA) Статья
Дробот, Тетяна Вадимівна.
Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України / Тетяна Вадимівна Дробот, Світлана Валеріївна Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету].– 2018.– № 1 (253).– С. 71-82
Бібліогр.: 5 назв . – На укр. яз.
-- 1. консервне виробництво. 2. переробка сільськогосподарської сировини. 3. плодоовочева продукція. 4. сезонні коливання. 5. продовольча безпека.
Дробот, Тетяна Вадимівна.
Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України / Тетяна Вадимівна Дробот, Світлана Валеріївна Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету].– 2018.– № 1 (253).– С. 71-82
Бібліогр.: 5 назв . – На укр. яз.
-- 1. консервне виробництво. 2. переробка сільськогосподарської сировини. 3. плодоовочева продукція. 4. сезонні коливання. 5. продовольча безпека.