Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Соколенко, Анатолій Іванович - Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів
Соколенко, Анатолій Іванович - Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів
Книга
Автор: Соколенко, Анатолій Іванович
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія
Видавництво: Кондор, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-45-9
Автор: Соколенко, Анатолій Іванович
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія
Видавництво: Кондор, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-45-9
(UA) Книга
XIII> 68200
844017 Главный филиал
Соколенко, Анатолій Іванович.
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Андрій Олегович Чагайда, Нац. ун-т харч. технологій; Під ред. Анатолій Іванович Соколенко.– Київ : Кондор, 2016.– 298 с. : табл.
500 пр.– Авт. зазнач. на обкл.– Бібліогр.: с. 291-298 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-45-9.
УДК 658.26-044.922:663/664
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Трансформація, енергоматеріальна. 2. Промисловість, переробна – Технології, інноваційні. 3. Спиртове виробництво – Технології. 4. Бродіння та бродильне виробництво – Технології.
XIII> 68200
844017 Главный филиал
Соколенко, Анатолій Іванович.
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Андрій Олегович Чагайда, Нац. ун-т харч. технологій; Під ред. Анатолій Іванович Соколенко.– Київ : Кондор, 2016.– 298 с. : табл.
500 пр.– Авт. зазнач. на обкл.– Бібліогр.: с. 291-298 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-45-9.
УДК 658.26-044.922:663/664
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Трансформація, енергоматеріальна. 2. Промисловість, переробна – Технології, інноваційні. 3. Спиртове виробництво – Технології. 4. Бродіння та бродильне виробництво – Технології.