Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Соколенко, Анатолій Іванович - Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів

Соколенко, Анатолій Іванович - Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів

Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Соколенко, Анатолій Іванович
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія
Видавництво: Кондор, 2016 г.
ISBN 978-617-7278-45-9

(UA) Книга
XIII> 68200
844017 Главный филиал

Соколенко, Анатолій Іванович.
Енергоматеріальні трансформації в харчових технологіях на основі замкнутих контурів : монографія / Анатолій Іванович Соколенко, Володимир Антонович Піддубний, Андрій Олегович Чагайда, Нац. ун-т харч. технологій; Під ред. Анатолій Іванович Соколенко.– Київ : Кондор, 2016.– 298 с. : табл.
500 пр.– Авт. зазнач. на обкл.– Бібліогр.: с. 291-298 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-45-9.

УДК 658.26-044.922:663/664

-- 1. Харчове виробництво – Технології – Трансформація, енергоматеріальна. 2. Промисловість, переробна – Технології, інноваційні. 3. Спиртове виробництво – Технології. 4. Бродіння та бродильне виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025