Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія
Видавництво: ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-4-0

(UA) Книга
XIII> 68235
853747 Главный филиал

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова, Н. О. Фалендиш, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. В. І. Дробот.– Київ : ПрофКнига, 2018.– 185 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-97641-4-0.

УДК 664.663:664.641.12

-- 1. Хлібопекарне виробництво – Сировина – Застосування – Дослідження. 2. Круп'яна промисловість – Виробництво – Технології – Дослідження. 3. Пшениця – Використання – Цінність, харчова – Дослідження. 4. Хліб та хлібобулочне виробництво – Технології, інноваційні – Дослідження. 5. Борошно – Аналіз, хімічний – Дослідження.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025