Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кудря Оксана Володимирівна - Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ...
Кудря Оксана Володимирівна - Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Кудря Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ... : Автореф. дис. ... канд. пед. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Кудря Оксана Володимирівна
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у ... : Автореф. дис. ... канд. пед. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 132239
Главный филиал
Кудря, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах : Автореф. дис ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Оксана Володимирівна Кудря; В.о. Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова.– К. : [б.в.], 2003.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Педагогічні науки – Теорія та методика навчання (з галузей знань).
A 132239
Главный филиал
Кудря, Оксана Володимирівна.
Наукове обгрунтування змісту і методики викладання основ технології обробки харчових продуктів у 5-7 класах : Автореф. дис ... канд. пед. наук : 13.00.02 / Оксана Володимирівна Кудря; В.о. Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова.– К. : [б.в.], 2003.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Педагогічні науки – Теорія та методика навчання (з галузей знань).