Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Данилюк, Інна Петрівна - Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica
Данилюк, Інна Петрівна - Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica
Автореферат/Дисертація
Автор: Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232542
Главный филиал
Данилюк, Інна Петрівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Інна Петрівна Данилюк, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2018.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 232542
Главный филиал
Данилюк, Інна Петрівна.
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.16 / Інна Петрівна Данилюк, Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– Київ : [б.в.], 2018.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.