Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шеїна, Аліна Вікторівна - Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...
Шеїна, Аліна Вікторівна - Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...
Автореферат/Дисертація
Автор: Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232584
Главный филиал
Шеїна, Аліна Вікторівна.
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Аліна Вікторівна Шеїна, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 232584
Главный филиал
Шеїна, Аліна Вікторівна.
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Аліна Вікторівна Шеїна, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.